ИНТЕЗА - Стелажи и Стелажни системи

  • София 1309 ул. "Кукуш" № 1

  • 0886 31 51 2502 821 14 25

  • 02 905 78 18[email_protected]

Мецанин конструкция

Мецанин конструкция

Мецанин конструкции /Надземни подове/ се използуват когато е необходимо разделяне на вече изградено помещение на етажи във височина, като достъпа до тях се осъществява с помощта на стълби или асансьори.

За допълнителна информация моля попълнете формата за запитване или се свържете с нас.

Направи запитване

Платформата "SIGMA" е изцяло сглобяема конструкция, която може да бъде модифицирана според настоящата ситуация в склада. Основната носеща конструкция е изработена от високоякостни отворени SIGMA профили, откъдето са получили своето име. Голямото разнообразие от типоразмери профили ни позволяват да прецизираме натоварването на платформите точно според Вашите нужди.

В зависимост от конкретните изисквания на клиента платформата може да бъде застлана с плътни или с отвори метални панели, върху които да се движат хора и да бъдат складирани различни стоки, или ако е необходимо движение на палетни колички платформата се покрива с т.нар. ламарина "Греката", която поема натоварването и го разпределя към SIGMA профилите и върху нея - дървени плоскости, които позволяват движение на колелата на количките. Към товарните платформи се предлагат предпазни парапети, стълби и товарни врати, които правят платформите лесни и безопасни за експлоатация.


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.