ИНТЕЗА - Стелажи и Стелажни системи

  • София 1309 ул. "Кукуш" № 1

  • 02 821 14 2502 821 14 45

  • 02 905 78 18[email_protected]

Самоносещи се складове

Самоносещи се складове 27 ноем.
2019


Всеки проект е уникален въз основа на нуждите на клиента за съхранение и вида на продуктите, които ще се съхраняват. Обширните възможности за персонализиране и интегриране с други системи гарантират максимална удовлетвореност на клиентите.

Структурите за съхранение - конзола, държач на палети,  - са оборудвани с всички необходими аксесоари и могат лесно да бъдат интегрирани с автоматични системи за обработка на стоки:
Автоматичните системи са проектирани и изградени в сътрудничество с надеждни партньори (Logiss и Automa): транспортьори, конвейер, ролкови транспортьори, сортиране, совалки, дивертери, стекери, висящи дрехи, гравитационни системи.
Системите са автоматични и предлагат реализация в сътрудничество с партньори (Logiss e Automa): транспортни средства, трасло, рулиер, сортиране, совалка, девиатори, стакер.
За самоносещите се складови помещения строителните намеси са минимални и полагането на основите се опростява чрез хомогенното разпределение на товара между рафтовете. Те могат да растат във височина, което позволява изграждането на конструкции на повече от 30 метра. Те отнемат малко време за строителство и разходи в сравнение с изграждане на сграда. Конструкциите са устойчиви на земетресение.