ИНТЕЗА - Стелажи и Стелажни системи

  • София 1309 ул. "Кукуш" № 1

  • 0886 31 51 2502 821 14 25

  • 02 905 78 18[email_protected]

IDEA 5

IDEA 5

Стелажна система"IDEA 5" е предназначена за складиране на средно тежки и не обемни стоки и подходяща изцяло за сектори от складовите помещения с ръчно обслужване. Височината и е от 1 м. до 3 м. Сглобката на стелажите е без винтове (Slot-In) и позволява бърза настройка на височините между рафтовете.

Системата "IDEA 5" има следните основни елементи:
- Колони
- Рафтове
- Метални пети
- Аксесоари

За допълнителна информация моля попълнете формата за запитване или се свържете с нас.

Направи запитване

Колони "IDEA 5"
- Всички колони "IDEA 5" са изработени от профилирани поцинковани стоманени листове, устойчиви на корозия, с дебелина 1 мм.
- Колоните са конструирани с канали, предназначени за захващането им една към друга по цялата височина, създавайки по този начин устойчива конструкция.
- Товароносимостта на 2 броя колони е 1000 кг. При изграждане на складова система от няколко стелажа, "IDEA 5" позволява изграждане на конструкция от 4 колони. Подобна конструкция е с товароносимост 2000 кг.

Рафтове "IDEA 5"
Рафтовете "IDEA 5" са изработени от оребрена профилна поцинкована стоманена ламарина, устойчива на корозия с дебелина на листа 0,6 мм.
Товароносимост: от 80 кг. до 150 кг. на рафт, в зависимост от размера и оребряването, равномерно разпределени върху повърхността. Рафтовете "IDEA 5" са с широчина 80 см., 100 см., и 120 см.
Дълбочините им могат да са 30 см., 40 см., 50 см. и 60 см. Разнообразието от размери позволява максимално уплътняване на складовата площ. За постигане на по-голяма устойчивост, рафтовете имат и усилващи оребрявания, като наличието на оребряване и броя се определят от дълбочината.

Пети "IDEA 5"
Към стелажите "IDEA 5" се монтират метални пети. С поставяне на пети на колоните е възможно трайно фиксиране на конструкциите към земята. Фиксирането повишава устойчивостта на стелажната система и я стабилизира.

Аксесоари "IDEA 5"
Аксесоарите към стелажна система "IDEA 5" придават допълнителна функционалност на системата. Към "IDEA 5" могат да се монтират мрежести кошове, разделители за документи, разделители за насипни материали. Тези аксесоари дават възможност за складиране на товари с различни големини и качества, пакетирани и насипни стоки.

Каталог IDEA 5

Каталог IDEA 5

Каталог на стелажна система IDEA 5.

сваляне


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.